Acest site foloseste cookie-uri


SPECIAL! Cum isi impartasesc iubirea tinerii din ziua de azi

6 IUNIE 2013  •  20:07

Daca iti place stirea, share pe:

Asadar, cum isi impartasesc iubirea tinerii din ziua de azi? Cu ajutorul telefoanelor destepte. Acestea nu sunt folosite doar pentru sunat sau pentru trimis mesaje. Odata conectate la Internet, aparatele se transforma in mici computere, cu ajutorul carora intri pe retele de socializare, pe chaturi si pe serviciile de mesagerie gratuita.

Romantismul pe hartie nu mai e la moda, asa ca Julieta sa puna mana si sa-si cumpere un telefon mobil! Acum sms-urile sunt manifestarile iubirii, mai ales ca le poti trimite cand vrei. Deea si Dinu Maxer au centura neagra la "romantism tehnologic". Dragostea lor a inceput cu o colaborare muzicala si s-a dezvoltat de-a lungul a mii de sms-uri. "Trimiteam mesaje continuu. Vorbeam continuu prin sms pentru ca eram acasa la ai mei. Ai mei pe vremea aia nu stiau despre relatia cu Dinu". Ulterior, Deea avea grija sa stearga mesajele, ca nu cumva sa fie gasite de parintii ei. "Imi aduc aminte ca eram acasa la parintii mei si seara sub patura butonam telefoanele cu butoane, nu erau astea cu touchscreen si butonam si se auzea tac tac tac si tata ma intreba Ai facut butonita? Cui ii scrii atat?". Astfel, Deea si Dinu au construit o o relatie care dureaza de opt ani. Desigur, acum nu mai apeleaza atat de mult la tehnologie. Doar cand e cazul.

Alta poveste de dragoste, aceleasi telefoane si gadgeturi. Cristina si Sandu sunt impreuna din scoala generala, asa ca nici nu mai tin minte cate sms-uri si-au trimis. "Cred ca mult peste 3.000. Daca ne referim doar la mesaje, doar in telefonul vechi aveam eu 3.500 si am mai schimbat doua telefoane de atunci". Acum isi trimit mai putine mesaje. "Cam in jur de 20 pe zi. Fiecare suntem la facultate. Nu avem timp sa ne trimitem unul altuia si cand prindem timp liber ne dam mesaje".

Va intrebati cum se descurca cei doi atunci cand nu pot sa dea sms-uri. Simplu, doar de asta s-a inventat Facebook-ul.

Comentarii

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Promovat

Meteo

Meteo 27/10/2016

Horoscop

Special! Vestea cum că ar exista o a 13-a zodie a împărţit lumea în două