Acest site foloseste cookie-uri


Cerere în căsătorie pe pârtie

Pune video pe site-ul tau:

28 DECEMBRIE 2013  •  19:16

Tot Predealul a strigat "pârtie" pentru un cuplu de îndrăgostiţi. Chiar dacă nu este încă prea multă zăpadă naturală, la munte ninge cu fericire.

Cea mai frumoasă surpriză a fost o cerere în căsătorie inedită, la care au ajutat mai mulţi schiori.

Tânăra a spus DA sub privirile a zeci de oameni şi aproape că nu şi-a putut stăpâni emoţiile.

Cătălina era parcă într-un vis. Surpinsă până la lacrimi, a aşteptat ca alesul ei să coboare pe pârtie. Şi totuşi, poate că cele mai mari emoţii le avea chiar el. Încă nu aflase răspunsul.

Inelul de logodnă şi un sărut pasional au legat destinele tinerilor îndrăgostiţi chiar acolo, pe pârtie. Iar Cătălina s-ar putea să fie cea mai emotivă mireasă.

EXCLUSIV / "Bombele" se vând la colţ de stradă

Pune video pe site-ul tau:

28 DECEMBRIE 2013  •  19:14

Vânzătorii ambulanţi promit senzaţii tari, însă artificiile vândute de ei pot mutila oameni, anunţă specialiştii. Bateriile pirotehnice produc explozii puternice care sunt greu de controlat de amatori.

Un complex comercial, la margine de Capitală. Aici, fiecare are ceva de vânzare. Legal şi, în special, ilegal. Cel mai tare se aud vocile bărbaţilor care vând ţigări.

E, însă, sezonul vânzătorilor de pirotehnice! Îi găsim la fiecare colţ de stradă.

Priviţi un material cu camera ascunsă!

Un poliţist a fost împuşcat mortal de un coleg

Pune video pe site-ul tau:

28 DECEMBRIE 2013  •  19:12

Un poliţist a fost ucis cu un glonţ tras de un camarad! Un glonţ de mare calibru. 12 milimetri. Era tras pentru a ucide un mistreţ, la o partidă autorizată de vânătoare.

Însă, în ultima secundă, mistreţul a fugit din bătaia puştii. Iar glonţul l-a nimerit pe agentul care era de cealaltă parte a fondului de vântătoare, ascuns într-un tufiş! L-a nimerit în cap! 

În locul tragediei, au fost aprinse lumânări. Poliţistul mort la vânătoare avea 43 de ani. Şi era tată a doi copii.

Poliţistul care a tras glonţul blestemat nu a putut să le spună prea multe colegilor care se ocupă de anchetă. E în stare de şoc. Are 36 de ani şi e şi el tată. Are acasă un copil. Va fi cercetat în stare de libertate pentru omor din culpă.

Două fete de 17 ani şi prietenii lor, găsiţi morţi în casă

Pune video pe site-ul tau:

28 DECEMBRIE 2013  •  19:02

Final cumplit pentru două cupluri de îndrăgostiţi care puneau la cale petrecerea de Revelion. Tinerii au fost găsiţi fără viaţă într-o casă din Olteniţa.

Unul dintre băieţi vorbise de dimineaţă cu mama lui, la telefon. I-a spus că totul e în ordine. Apoi a murit.

Tragedia a fost anunţată la ora prânzului cu un apel la 112. Două fete şi doi băieţi zăceau fără viaţă, într-o casă în care proprietarii veneau rar. Poliţiştii i-au găsit pe tineri într-o cameră. Tot acolo era şi un arzător improvizat, legat la o butelie.

Cele două fete de 17 ani şi băieţii de 20 şi 22 de ani, erau singuri în casă. Făceau planuri pentru petrecerea dintre ani, care trebuia să rămână de pomină.

Criminaliştii au ajuns imediat la locul ororii. Din primele indicii, moartea tinerilor a fost accidentală.

Femeia ucisă de explozia devastatoare din Călăraşi a fost condusă pe ultimul drum

Pune video pe site-ul tau:

28 DECEMBRIE 2013  •  16:05

Când a fost prinsă sub un perete spulberat de suflul exploziei, îşi făcea bagajele pentru vacanţă. Bărbatul care a scos-o de sub ziduri a plâns acum la sicriul soţiei lui.

Biletele de tren, reduse cu 50% de sărbători!

28 DECEMBRIE 2013  •  12:47

Biletele de tren se vând în această perioadă la jumătate de preţ. CFR Călători reduce cu 50 la sută biletele pentru trenurile InterCity de sărbători, anunţă Antena 3.

14 trenuri vor circula suplimentar până pe 5 ianuarie, pe cele mai circulate rute, Craiova, Braşov, Botoşani, Iaşi, Timişoara, Suceava şi Vatra Dornei.

Garniturile care fac legătura între staţiunile de pe Valea Prahovei şi principalele oraşe ale ţării vor fi suplimentate cu vagoane. 

Reprezentanţii CFR Călători au precizat că vor fi suplimentate, cu aproximativ 50 de vagoane clasă, vagoane de dormit şi cuşete, trenurile care circulă pe cele mai folosite rute, din Bucureşti spre Craiova, Braşov, Bicaz, Botoşani, Iaşi, Timişoara, Baia Mare, Arad, Suceava şi Vatra Dornei.

CFR Călători a precizat că în zilele cu trafic redus de călători, din perioada 25 decembrie - 4 ianuarie, vor fi anulate unele trenuri InterRegio şi Regio.