Averea familiei Vanghelie s-a diminuat cu alte câteva zeci de mii de euro. De această dată însă nu procurorii au fost cei care l-au lăsat pe fostul primar fără bani şi ceasuri de lux. Ci una dintre bonele filipineze - femeia a dispărut cu bani, bijuterii şi un ceas estimat la 20.000 de euro.

Articolul continua dupa recomandari

Peste 30.000 de euro. Este paguba pe care Judith Pamonag a lăsat-o în urma sa. Femeia era plătită să aibă grijă de mezina familiei.

Bona filipineză a fost angajată de familia Vanghelie după ce fosta bonă a decis să se întoarcă în ţara natală. De fapt, chiar ea a recomandat-o pe femeia de 47 de ani. Imediat însă, au apărut problemele. 

La scurt timp după ce şi-au dat seama că bona nu se mai întoarce, bănuielile Oanei s-au confirmat. Din casa în care locuieşte cu Marian Vanghelie, tatăl fetiţei ei, au dispărut mai multe lucruri, dar şi câteva mii de euro.

Un ceas de lux estimat la 20.000 de euro, pe care Oana spune că îl are dintr-o relaţie anterioară. Însă Marian Vanghelie, aflat acum sub control judiciar, i-a făcut cadou un ceas de la aceeaşi firmă în prima lor escapadă de cuplu. 
Între timp, au verificat şi trecutul angajatei lor. Astfel au ieşit la iveală mai multe probleme.

Acum, iubita fostului primar de la sectorul 5 este convinsă că este victima unei reţele care foloseşte bone pentru lovituri de zeci de mii de euro. 

Oana Mizil vrea să depună plângere împotriva bonei care a lăsat-o fără 50.000 de euro. Autorităţile au deja în lucru un dosar în care este cercetată o reţea care aduce bone filipineze cu scopul de a jefui familiile bogate la care se angajează. 


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.