O femeie de 60 de ani din comuna Teaca, judeţul Bistriţa-Năsăud, este prima persoană din judeţ păcălită prin metoda „regele Cioabă”, aceasta pierzând, astfel, cerceii de aur pe care îi avea, în valoare de 500 lei, potrivit buletinului de presă remis, vineri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean, arată Agerpres.

Articolul continua dupa recomandari

„La data de 14 ianuarie 2016, pe raza localităţii Teaca, o femeie, în vârstă de 60 de ani, din comună, ar fi fost abordată de persoane necunoscute, aflate într-un autoturism, care i-ar fi oferit cadou, din partea regelui Cioabă, o pereche de cercei din metal de culoare galbenă, în schimbul celor pe care femeia îi purta. Ulterior, aceasta şi-a dat seama că cerceii primiţi de la necunoscuţi nu sunt din aur şi a sesizat poliţia”, se arată în comunicat.

Poliţiştii au deschis dosar penal în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, persoanele vinovate fiind, deocamdată, necunoscute.

Prejudiciul creat se ridică la aproximativ 500 lei. 


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.