O persoană a murit, luni dimineaţă, iar traficul pe drumul naţional (DN) 67, în judeţul Mehedinţi, se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, după ce un autoturism şi un autocamion s-au ciocnit.

Articolul continua dupa recomandari

Accidentul s-a produs luni dimineaţă, în zona localităţii Corcova, din judeţul Mehedinţi, unde un autoturism şi un autocamion s-au ciocnit.

”Conducătorul unui autoturism a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autocamion. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului”, a declarat, pentru News.ro, Mădălina Viziru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii sunt la faţa locului şi fac verificări.

Potrivit centrului Infotrafic, traficul pe DN67 Drobeta-Turnu Severin – Târgu Jiu, în zona în care s-a produs accidentul, se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ.

Citeşte şi: Mascaţii NU au spart uşa apartamentului în care era ucigaşul din Oradea. Cineva le-a deschis! ENIGMELE locului unde a fost încolţit asasinul Daliei

Citeşte şi: Gemenii de un an ai unei românce, MASACRAŢI în Londra! Tatăl i-a lovit cu CIOCANUL în cap! Poliţia l-a arestat pe ucigaşul care a îngrozit Marea Britanie

Sursă: news.ro


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.