Acest site foloseste cookie-uri


Premierul a făcut cunoscute prioritățile Guvernului:Intenționăm să lăsăm în urmă ceva vizibil schimbat în bine

15 IANUARIE 2016  •  22:06

Daca iti place stirea, share pe:

Reforma și transparența în administrația publică, derularea proiectelor de infrastructură de transport, dezvoltarea viziunii economice pe termen mediu și lung și eliminarea risipei sunt temele majore pe care își va concentra mandatul Guvernul, spune premierul Dacian Cioloș.


Șeful Executivului a menționat, vineri, într-o postare pe Facebook, prioritățile Guvernului în 2016, arătând că intenționează să lase în urmă "ceva vizibil schimbat în bine".

"Temele majore pe care ne vom concentra pe durata mandatului se referă la domenii în care intenționăm să lăsăm în urmă ceva vizibil schimbat în bine, chiar dacă unele proiecte vor putea fi doar demarate: reforma și transparența în administrația publică, derularea proiectelor de infrastructură de transport cu accent pe transparența și calitatea procesului, dezvoltarea viziunii economice pe termen mediu și lung și eliminarea risipei, regândind rolul statului în economie, politicile sociale și combaterea sărăciei. Firește că domenii precum sănătatea, educația, cultura, absorbția fondurilor europene, agricultura, tineretul și sportul, mediul, energia și îmbunătățirea relațiilor externe ale României vor fi, de asemenea, tratate cu prioritate", a arătat Cioloș.

Potrivit acestuia, "succesul și mai ales perpetuarea acestor schimbări depind, într-adevăr, de performanță și de onestitatea clasei politice.'' ''Dar depind și de implicarea activă a societății, depășirea individualismului, a temerilor și a divizării care domnește, mai mult sau mai puțin vizibil, în societatea noastră", a adăugat el.

El a precizat că timpul pentru ceea ce și-a propus Guvernul să realizeze este scurt. ''De aceea, începând de ieri (n.r. joi), merg la ministere pentru a discuta și demara punerea în practică a acestor schimbări'', a mai spus șeful Guvernului. 

Comentarii

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Promovat

Meteo

METEO! Vremea va fi şi astăzi rece în toată ţara

Horoscop

Horoscopul zilei, 28 octombrie 2016. Berbecii vor avea o zi plină de surprize!