Robbie Williams a impresionat-o până la lacrimi pe cea mai mare fană a sa. Artistul a realizat un filmuleţ alături de mama şi de iubitul femeii, cel pe care ea l-a cunoscut la un concert de-al starului. Punctul culminant a fost, însă, momentul în care Robbie a cântat în duet cu fiica ei piesa "Love my life". 

Articolul continua dupa recomandari

Danielle Howting este cea mai norocoasă dintre fanele lui Robbie Williams. Femeia se afla într-o sală de cinema, unde credea că va urmări un documentar despre starul ei preferat, când...
-Bună, Danielle ! Robbie Williams aici. Am auzit că eşti un foarte mare fan de-al meu şi îţi mulţumesc foarte mult. Ce nu ştii tu e că şi eu sunt un foarte mare fan de-al tău. 

Robbie a apărut pe marele ecran alături de iubitul femeii, pe care ea l-a cunoscut acum 10 ani, chiar la un concert de-al cântăreţului. Iar surpriza nu s-a oprit aici. 
-Gracie, cânţi cu mine?

Duetul cu fiica lui Danielle a fost unul extrem de emoţionant, iar toţi cei prezenţi în sală au izbucnit în plâns. 

Filmuleţul a strâns sute de mii de vizualizări în doar câteva ore de când artistul l-a postat pe pagina oficială de Facebook. 


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.