Pentru ele imaginea este totul. Fac eforturi mari să se întreţină şi reuşesc să arate impecabil. Multe vedete sunt considerate mai frumoase acum, decât în tinereţe. Cine reuşeşte să-şi ascundă vârsta atât de bine, vedeţi în materialul următor.

Articolul continua dupa recomandari

La 47 de ani, Jennifer Lopez este una dintre cele mai sexy vedete de la Hollywood.

Mereu aranjată şi pregătită pentru orice situaţie, frumoasa brunetă nu a fost surpinsă pe picior greşit aproape niciodată, nici măcar în clipele pe care şi le petrece departe de ochii presei.

Artista arată mai bine ca la 20 de ani şi asta pentru că are un program strict şi nu se abate de la reguli. La vârsta ei arată impecabil.

Jennifer Aniston are 47 de ani, dar aceste imagini  arată mai tânără. Artista a primit titlul de cea mai sexi femeie din lume.

Timpul a trecut în favoarea ei. Jennifer are un corp şi un ten senzaţional. 

Kylie Minogue este o altă vedetă care arată excepţional la cei 48 de ani ai săi şi poate fi un exemplu pentru orice femeie.

Cântăreaţa arată chiar mai bine decât în tinereţe şi demonstrează acest lucru cu fiecare apariţie a sa.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.