Acest site foloseste cookie-uri


Loredana Chivu, in razboi cu Leo de la Strehaia, pentru o masina

Pune video pe site-ul tau:

6 SEPTEMBRIE 2013  •  07:48

De cand a primit o masina de zeci de mii de euro de la Leo de la Strehaia, Loredana Chivu nu mai are liniste. Cei doi isi arunca vorbe grele acum si se pare ca nu mai exista cale de impacare

De peste 20 de ani, Dan Bittman are ochi doar pentru o singura femeie

Pune video pe site-ul tau:

6 SEPTEMBRIE 2013  •  07:46

Dupa Dan Bittman suspina multe femei. Putine stiu, insa, ca artistul are inima data de ani buni unei femei, care i-a daruit trei copii. Desi este mai tot timpul plecat in concerte, cantaretul spune ca are o viata fericita, alaturi de partenera sa

Alec Baldwin este tata de fata, la 55 de ani!

Pune video pe site-ul tau:

5 SEPTEMBRIE 2013  •  16:33

Alec Baldwin este tata de fata! Actorul american in varsta de 55 de ani este atat de mandru de micuta Carmen, incat a acceptat sa o arate lumii intregi.

Actorul Jack Nicholson a decis sa iasa la pensie!

Pune video pe site-ul tau:

5 SEPTEMBRIE 2013  •  16:31

Actorul de 76 de ani a anuntat ca a venit momentul sa se retraga. Presa de scandal din Statele Unite sustine ca adevaratul motiv pentru care Nicholson nu va mai aparea in filme este ca nu mai poate retine replicile.

Cea mai mica femeie si cel mai inalt barbat din lume, intalnire extrema

Pune video pe site-ul tau:

5 SEPTEMBRIE 2013  •  07:40

A fost seara extremelor la Antena 1. Dan Capatos i-a avut invitati la emisiune pe Degetica si Gulliver. Nu personajele din povesti, ci doi oameni adevarati!

Adriana Bahmuteanu nu se mai marita cu Silviu Prigoana

Pune video pe site-ul tau:

3 SEPTEMBRIE 2013  •  19:16

Telenovela Bahmuteanu si Prigoana turneaza episodul cu numarul 5. Adriana si Silviu Prigoana s-au intors din vacanta de vara fericiti. Si romantici. Dar dupa divortul cu numarul patru, nu a venit randul casatoriei cu numarul cinci. Vedeta tv a anuntat in tabloide ca se marita din nou, dar s-a razgandit.