Chiar mama actorului a dezvăluit sexul gemenilor, pe care îi va aduce pe lume Amal. Superstiţioşi, viitorii părinţi nu au făcut până acum nicio declaraţie oficială. Clooney va fi tată pentru prima dată în viaţă, la 55 de ani.

Articolul continua dupa recomandari

E oficial, George Clooney va fi tată de fată şi băiat. O pereche de gemeni, pe care actorul şi soţia lui, Amal, îi aşteaptă cu nerăbdare. Confirmarea vine chiar de la mama lui Clooney. 

La 55 de ani, George Clooney va fi tată pentru prima oară în viaţă. Are însă experienţă cu bebeluşii, e unchiul a doi copii. Pentru rolul de tătic, actorul a apelat la sfaturile a doi prieteni apropiaţi şi mai experimentaţi în domeniu: Denzel Washington şi Matt Damon.

George Clooney şi Amal Alamuddin s-au căsătorit în 2014 şi au făcut o nuntă cu sute de invitaţi, la Veneţia. Cu 16 ani mai tânără decât actorul, avocata de origine libaneză este la primul mariaj. Cei doi nu au vorbit până acum public despre gemenii pe care îi aşteaptă, dar, la ceremonia premiilor Oscar, de pe 26 februarie, toţi ochii vor fi aţintiţi asupra lor.