Cântăreața Janet Jackson a afirmat că nu suferă de cancer și că se simte mai bine, sperând astfel să pună capăt speculațiilor apărute după întreruperea turneului său mondial pentru o intervenție chirurgicală, relatează joi 7sur7.be.

Articolul continua dupa recomandari


Artista de 49 de ani anunțase înainte de Crăciun că își întrerupe turneul pentru o operație a cărei natură nu a precizat-o. Era hotărâtă să nu spună mai mult, însă miercuri seară și-a propus să pună capăt zvonurilor despre starea sa de sănătate. "Zvonurile sunt nefondate. Nu am cancer", a scris Janet Jackson pe Facebook și pe Twitter, fără să menționeze totuși motivul medical pentru care a întrerupt turneul "Unbreakable".

"Acum îmi revin. Medicii mi-au permis să reiau turneul în Europa și, după cum am promis, concertele anulate vor fi reprogramate", a adăugat sora lui Michael Jackson.

Partea europeană a turneului cântăreței urmează să înceapă în 30 martie, în Marea Britanie. Janet Jackson a început turneul în 31 august în Canada și a susținut de atunci un număr mare de concerte în America de Nord și Japonia. A fost nevoită însă să își anuleze câteva spectacole în Statele Unite pentru a-și odihni corzile vocale și trebuia inițial să reia turneul maraton la 9 ianuarie.

Janet Jackson a lansat în luna octombrie un nou album, "Unbreakable", primul după șapte ani, în care îi aduce un omagiu fratelui său, Michael, încheie 7sur7.be. 


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.