Acest site foloseste cookie-uri


Toată LUMEA îi mai dă câteva LUNI DE TRĂIT! Ce spune Janet Jackson despre „BOALA SA”

8 IANUARIE 2016  •  09:51

Daca iti place stirea, share pe:

Cântăreața Janet Jackson a afirmat că nu suferă de cancer și că se simte mai bine, sperând astfel să pună capăt speculațiilor apărute după întreruperea turneului său mondial pentru o intervenție chirurgicală, relatează joi 7sur7.be.


Artista de 49 de ani anunțase înainte de Crăciun că își întrerupe turneul pentru o operație a cărei natură nu a precizat-o. Era hotărâtă să nu spună mai mult, însă miercuri seară și-a propus să pună capăt zvonurilor despre starea sa de sănătate. "Zvonurile sunt nefondate. Nu am cancer", a scris Janet Jackson pe Facebook și pe Twitter, fără să menționeze totuși motivul medical pentru care a întrerupt turneul "Unbreakable".

"Acum îmi revin. Medicii mi-au permis să reiau turneul în Europa și, după cum am promis, concertele anulate vor fi reprogramate", a adăugat sora lui Michael Jackson.

Partea europeană a turneului cântăreței urmează să înceapă în 30 martie, în Marea Britanie. Janet Jackson a început turneul în 31 august în Canada și a susținut de atunci un număr mare de concerte în America de Nord și Japonia. A fost nevoită însă să își anuleze câteva spectacole în Statele Unite pentru a-și odihni corzile vocale și trebuia inițial să reia turneul maraton la 9 ianuarie.

Janet Jackson a lansat în luna octombrie un nou album, "Unbreakable", primul după șapte ani, în care îi aduce un omagiu fratelui său, Michael, încheie 7sur7.be. 

Comentarii

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Ai o informatie care poate reprezenta o stire? Ai filmat un eveniment important? Trimite-ne fisierul si poti deveni reporter.

Trimite acum

Promovat

Meteo

Meteo 25/10/2016

Horoscop

Horoscopul zilei 25/10/2016. Berbecilor le lipseşte simţul practic!

Emisiuni

Observator 19

cu Andreea Berecleanu

Observator 06

cu Olivia Paunescu si Valentin Butnaru

Observator 13

cu Mihaela Cãlin

Observator 16

cu Mihaela Cãlin

Observator de weekend

cu Anca Lungu

Observator 06 Weekend

cu Daniel Osmanovici si Geanina Ilies

Observator 13 Weekend

cu Daniel Osmanovici

Observator 16 Weekend

cu Geanina Ilieş

Observator Special

cu Octavia Geamănu