Acest site foloseste cookie-uri


Special! Clown Contouring, sculptură a feţei prin machiaj. Francisca de la X Factor, transformare spectaculoasă

19 IANUARIE 2016  •  20:26

Daca iti place stirea, share pe:

Make-up artiştii de renume internaţional au avut o tentativă de a pune capăt modei conturării trăsăturilor! S-a întâmplat în urmă cu doar câteva luni, însă mişcarea nu a avut rezultatul scontat

De la banala sculptură a feţei adoptată de clanul Kardashian, care nu alterna mai mult de două nuanţe, s-a dezvoltat un machiaj cu o bază curcubeu. Paleta de culori pare numai bună de folosit la circ. Iar numele tehnicii este din acelaşi câmp lexical - conturare de tip clovn.

Însă cine are curajul să-şi expună tenul unei asemenea transformări aparent bizare? Francisca, fosta concurentă de la X-Factor.

Masca de clown, proaspăt pictată pe faţă este pe cale să se transforme într-un machiaj numai-bun de pus în lumina reflectoarelor. Tehnica este valabilă atât pentru un machiaj de zi cât şi pentru un eveniment de seară cu lumini foarte puternice, dacă este completat cu un smokey eyes.

Într-adevăr, nu mai este nimic din pictura naivă pe care Francisca a avut-o pe faţă la început. Şi, din câte se pare, nu regretă deloc alegerea făcută.

Comentarii

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Promovat

Meteo

Meteo 21/10/2016

Horoscop

Horoscopul zilei, 21 octombrie 2016. Nativii berbec vă pot strica buna dispoziție!