Acest site foloseste cookie-uri


Romani arestati in Italia

Pune video pe site-ul tau:

8 FEBRUARIE 2013  •  06:54

Sase romani acuzati ca ar fi membri ai unei retele specializate in fraude online au fost arestati de carabineri. Alaturi de alti doi infractori, romanii ar fi clonat cardurile a zeci de italieni, din conturile carora au luat peste 15 mii de euro.

Presedintele Finlandei, Sauli Niinisto, a solicitat reducerea salariului cu 21%, pentru a da un exemplu in aceste vremuri de austeritate

Pune video pe site-ul tau:

8 FEBRUARIE 2013  •  06:53

Presedintele finlandez a cerut sa i se reduca salariul cu 21 de procente, in semn de solidaritate cu cetatenii de rand. Daca Parlamentul va accepta aceasta cerere salariul presedintelui va ajunge la stadiul din 2006. In prezent, liderul finlandez primeste in fiecare luna 10.500 de euro.

Coreea de Nord isi gateste imaginea

Pune video pe site-ul tau:

8 FEBRUARIE 2013  •  06:52

Coreea de Nord isi gateste imaginea, cu ajutorul unui concurs national de gatit. In vreme ce majoritatea cetatenilor acestei tari fac foamea, bucatarii se intrec in prepararea unor bucate cat mai sofisticate. Culmea, competitia este urmarita de zeci de spectatori "inarmati" cu telefoane mobile si camere de fotografiat digitale.

Membrii temutei grupari Ku Klux Klan se pregatesc pentru cel mai mare miting din istoria organizatiei

Pune video pe site-ul tau:

8 FEBRUARIE 2013  •  06:50

Membrii temutei grupari Ku Klux Klan se pregatesc pentru cel mai mare miting din istoria organizatiei. Vor invada strazile din orasul Memphis pentru ca edilii au redenumit un parc care purta numele unuia dintre fondatorii grupului. Deocamdata liderii miscarii n-au spus cum va decurge protestul, dar nu este exclus sa fie unul violent.

Ospatarii si menajerele din Romania sunt la mare cautare in Marea Britanie

Pune video pe site-ul tau:

7 FEBRUARIE 2013  •  19:46

Ospatarii si menajerele din Romania sunt la mare cautare in Marea Britanie. Sunt cautati pentru ca nu cer pauza de masa si lucreaza pe bani putini. Chiar daca englezii aplica restrictii de munca romanilor si bulgarilor inca din 2007, ofera job-uri la munca de jos contra unor salarii mai mici. Asa ca firmele de recrutare din Romania cauta romani dispusi sa castige un ban cinstit acolo.

Scandal imens la Londra! Un pilot roman a incercat sa se urce beat la mansa unui avion

Pune video pe site-ul tau:

7 FEBRUARIE 2013  •  19:24

Un pilot roman a provocat un scandal imens la Londra, dupa ce a incercat sa se urce beat la mansa avionului. O cursa de linie, cu zeci de pasageri. Autoritatile britanice l-au oprit, insa, la timp iar zborul a fost anulat, spre stupoarea calatorilor.