Acest site foloseste cookie-uri


Ţi se rupe sufletul! Ultima dorinţă a unui băieţel bolnav de cancer s-a împlinit! Ce şi-a dorit copilul întrece orice imaginaţie

21 IANUARIE 2016  •  16:54

Daca iti place stirea, share pe:


O poveste emoţionantă are în prim plan pe un băieţel american de doar 8 ani, bolnav de cancer, în fază terminală. Ceea ce îşi doreşte el cel mai mult, a atras atenţia lumii întregi

"Mă gândesc la faptul că înainte să merg în Rai, mi-ar plăcea să fiu celebru, cât de mult pot eu", spune Dorian Murray. Şi nu oriunde, ci vrea să fie cunoscut în China. Iar dorinţa i s-a împlinit, după ce povestea lui a fost publicată pe prima pagină a unui cotidian de acolo. Imediat, la marele zid chinezesc, fanii lui Dorian s-au fotografiat cu mesajul "D. e puternic".

Iar mesajele pentru Dorian continuă să vină din Africa, Australia, Europa, din adâncuri sau de la suprafaţa apei. Celebrităţi de peste Ocean s-au pozat cu mesaje pentru el.

Băieţelul este din statul american Rhode Island. Ştie că nu mai are mult de trăit. Mai mult, împreună cu familia sa, a decis să oprească tratamentul după ce boală s-a răspândit în tot organismul. Vrea să se bucure de ultimele lui zile, nu să zacă.

Puştiul a mărturisit că şi-a dorit să devină cunoscut ca să poată face ce nu va mai avea ocazia: să întâlnească cât mai multe fete.

Iar oameni din toată lumea au ţinut să îi îndeplinească dorinţa. În oraşul său natal, 25.000 de oameni i-au transmis şi ei mesajul preferat, "D e puternic".

Comentarii

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Promovat

Meteo

Termperaturile cresc spre amiază. Din păcăte, în weekend vom avea nevoie de umbrele

Horoscop

Horoscopul zilei, 21 octombrie 2016. Nativii berbec vă pot strica buna dispoziție!