Un român stabilit în Franţa oferă 50 de mii de Euro recompensă celor care îş pot ajuta să-şi găsească sora. Femeia a dispărut în urmă cu 7 ani, iar poliţia franceză nu a reuşit să îi dea de urmă.

Articolul continua dupa recomandari

În Saint-Michel-de-Llotes, posterele instalate de românul Constantin Martin atrag atenţia trecătorilor. Bărbatul oferă o recompensă de 50 de mii de Euro, în schimbul găsirii surorii sale, Teodora Dorina.

Femeia de 73 de ani, care are probleme psihice şi care locuia cu fratele ei, a dispărut fără urmă în iulie 2010. Constantin a alarmat autorităţile însă ancheta poliţiei franceze n-a dus la niciun rezultat. 

Omul însă nu a fost descurajat, ci a continuat singur căutările. Are o pagină de Facebook cu numele surorii sale pe care postează frecvent apeluri. De asemenea, pe drumurile principale şi în intersecţiile localităţii a instalat mesajele cu recompensa de 50 de mii de Euro.

Românul, care e pensionar, a rămas singur în urma morţii mamei sale şi a unei surori mai mari. El e convins în schimb că sora dispărută este în viaţă. Boala psihică a femeii s-ar fi agravat în timpul regimului comunist din România, când a fost forţată să urmeze un tratament care a afectat-o grav, spune Constantin.