Daneza Mathilde Broberg, o tânără în vârstă de 21 de ani, din Danemarca, a redus dramatic un aport de 3.500 de calorii pe zi, constând în mese suficient de mari pentru a hrăni două persoane, punându-şi ambiţia să scape de multele kilograme în plus. La începutul dietei, tânăra avea 130 de kilograme.

Articolul continua dupa recomandari

Trezirea la realitate a tinerei Mathilde a venit atunci când i-a fost refuzat accesul la o plimbare cu un rollercoaster pentru că era prea mare şi reprezenta un pericol atât pentru ea, cât şi pentru ceilalţi tineri. În plus, cablul de siguranţă nu era suficient de mare ca să o cuprindă.

În ziua imediat următoare, şi-a jurat că va renunţa la gustările sale preferate, chipsuri, ciocolată și dulciuri. Tânăra a început să piardă din greutate imediat, reuşind în patru ani să ajungă la o siluetă de invidiat, practic alt om. Mathilde susține că succesul ei stă în consumul de alimente cu o linguriță. Tânăra arată acum teribil de bine şi este model pentru o sală de fitness.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.