Suspecţii în cazul asasinatului şefului de post din Vişeu de Jos refuză să colaboreze cu procurorii şi cu medicii legiştii care au încercat să le recolteze probe biologice. Surse din anchetă susţin că sunt bănuiţi că ar fi consumatori de droguri.

Articolul continua dupa recomandari

Pe unul dintre tineri, poliţistul găsit înjunghiat îl amendase pentru tulburarea ordinii publice.

E duba care-i duce pe cei suspecţi de crimă la Parchet. Pentru a doua oară, în 24 de ore, presupuşii asasini ai lui Gheorghe Nistor, doi fraţi din Vişeul de Jos, stau faţă-n faţă cu anchetatorii. Nu au vorbit. Şi nici nu s-au lăsat examinaţi de medicii legişti.

Ajunşi la spital sub escorta mascaţilor, cei doi fraţi au refuzat orice fel de colaborare cu medicii, astfel încât aceştia nu i-au putut expertiza psihiatric şi nici nu le-au putut recolta probe biologice ca să afle dacă au consumat droguri.

Specialiştii de la Spitalul Judeţean Baia Mare le-au recomandat poliţiştilor să îi interneze pe cei doi într-un spital de psihiatrie. Ieri au fost ridicaţi de colegii agentului înjunghiat mortal. Şeful de post a fost găsit mort în propriul birou.

Oamenii care îşi văd de meserie au, din păcate, şi un astfel de sfârşit. În zona aceasta îţi faci foarte mulţi duşmani.

Pe unul dintre cei doi fraţi, Nistor, poliţist cu mai bine de 20 de ani de vechime în câmpul muncii, şi-l făcuse "client" chiar de sărbători. L-ar fi amendat cu 1.000 de lei în preajma Crăciunului, pentru tulburarea ordinii publice.

În casa presupuşilor asasini, au dat de nu mai puţin de 43 de cuţite, confecţionate pentru luptă, spun surse din anchetă. Au fost ridicate. Arma şi muniţia sustrase din secţia de poliţie nu s-au găsit însă. Mâine, poliţistul Gheorghe Nistor va fi condus pe ultimul drum. A fost înaintat în grad ca subinspector post-mortem.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.