Un tânăr de 23 de ani care se autointitulează 'Casanova' pe Facebook a scăpat de închisoare după ce a violat două minore.

Articolul continua dupa recomandari

Flaviu Lupu a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare după ce judecătorii din Bârlad au schimbat încadrarea juridică a faptei pentru care 'Casanova' a fost trimis în judecată.

Astfel, judecătorii au schimbat acuzaţia de viol în cea de act sexual cu un minor şi asta după ce una dintre minorele violate, o adolescentă de 17 ani, şi-a retras plângerea, iar cea de-a doua victimă a tânărului, o fată de 14 ani, şi-a 'nuanţat' declaraţia în faţa instanţei.

Prima dintre victimele lui Flaviu Lupu avea doar 14 ani şi era elevă în clasa a VIII-a. Fiind vecini, tânărul a contactat-o pe fată prin intermediul Facebook, iar în cursul lunii februarie 2016, a convins-o să îi trimită mai multe poze în care fata apărea dezbrăcată.

Ulterior, tânărul a şantajat-o pe minoră că va posta pozele pe Facebook dacă nu acceptă să facă sex cu el. După ce a acceptat, tânăra a fost şantajată  din nou, moment în care le-a povestit părinţilor săi.

După aproximativ două luni, Lupu a contactat o tânără de 17 ani pe care a invitat-o în oraş. Pentru că tânăra a refuzat, 'Casanova' a băgat-o cu forţa într-o maşină, a dus-o la el acasă şi a violat-o.

Adolescenta şi-a retras plângerea după ce ar fi primit o sumă importantă de bani de la violator.