Vremea în Bucureşti pe 26 aprilie va fi extrem de caldă pentru această perioadă. Prognoza meteo ANM anunţă însă că în zilele următoare este şi risc de furtuni.

În Capitală, în noaptea de miercuri spre joi, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 13...14 grade, mai scăzută în zona preorăşenească, transmite prognoza meteo.

Articolul continua dupa recomandari

Vremea în Bucureşti pe 26 aprilie

Joi, în Capitală, conform ANM, vremea se va menţine deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară şi noaptea, dar condiţiile pentru averse vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 29...30 de grade, iar cea minimă de 12...14 grade.

Prognoza meteo pe 27 aprilie

Vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări, mai ales după-amiaza şi seara, când va creşte probabilitatea pentru averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 26...27 de grade, iar cea minimă de 12...14 grade.

Prognoza meteo pe 28 aprilie

Vremea se va menţine deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 9...11 grade.