Vremea în Bucureşti pe 12 mai este instabilă şi se pot produce precipitaţii, transmit meteorologii de la ANM. Prognoza meteo arată că şanse să plouă sunt mai ales duminică după-amiaza.

În Capitală, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cerul va fi variabil, cu unele înnorări seara şi în prima parte a nopţii, cînd vor fi condiţii pentru averse şi posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 10...12 grade.

Articolul continua dupa recomandari

Vremea Bucureşti 12 mai

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade, iar cea minimă de 8...11 grade. Presiunea atmosferica va scădea, fiind deja mai mică decât normal.

Prognoza meteo pe 13 mai în Bucureşti

Cerul va avea înnorări temporare, mai accentuate începând din a doua parte a zilei, când va creşte probabilitatea pentru averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Conform ANM, temperatura maximă va fi de 23...24 de grade, iar cea minimă de 10...12 grade. Presiunea atmosferica nu se va schimba semnificativ.

Prognoza meteo pe 14 mai în Capitală

Cerul va avea înnorări, temporar mai accentuate în partea a doua a zilei, când probabilitatea pentru averse şi descărcări electrice va fi mai ridicată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi în jur de 24 de grade, iar cea minimă de 11...13 grade.