Principalele date meteo ale zilei:

- 26 de grade ziua

- minus 5 grade noaptea

- 22 de grade în București

Articolul continua dupa recomandari

Vremea pe 27 octombrie în țară

Duminică va fi o zi caldă și senină în timpul zilei, în majoritatea regiunilor României. Ceața va influența vremea în unele zone, în cursul nopții și dimineața, în special în câmpiile din est și sud, pe arii extinse. Minimele în cursul nopții vor porni de la minus 5 grade în estul Transilvaniei, până la 13 grade în Delta Dunării.

Ziua, maximele vor fi cuprinse între 16 – 26 de grade. După-amiaza va fi călduroasă în mare parte a țării, iar vântul va sufla slab și moderat, având unele intensificări la munte. Presiunea atmosferică este în scădere.

Prognoza meteo pentru București

O zi frumoasă se anunță și în București pe 22 octombrie. Potrivit ANM, maxima zilei va urca la 22 de grade Celsius după-amiaza, când va fi cald și cer senin. Vântul va sufla slab, până la moderat.

În cursul nopții și dimineața va fi însă semnalată ceața, iar temperaturile minime se vor situa între 5 – 8 grade. Ca și în restul țării, presiunea atmosferică e în scădere.

NOTĂ EDITORIALĂ: Acest articol este construit pe baza informațiilor primite de redacția Observator de la Administrația Națională de Meteorologie.