Principalele date meteo ale zilei:

- maximă de 28 de grade

- temperatură minimă de -2 grade

- 24 de grade în Bucureşti

Articolul continua dupa recomandari

Vremea pe 23 octombrie în ţară

Miercuri vine cu o vreme frumoasă în majoritatea României. Cerul va fi senin ziua şi va fi deosebit de cald în special după-amiaza, în cele mai multe regiuni. Temperaturile maxime se vor situa între 18 - 28 de grade, cele mai mari valori fiind în Banat.

Noaptea şi dimineaţa ne vor aminti însă că este toamnă târzie şi se va înregistra ceaţă în est, unde, pe suprafeţe mici, va fi asociată cu burniţă. Ceaţă va fi local în sud-est, iar în restul ţării va fi un fenomen izolat. Minimele vor fi cuprinse între 5 - 17 grade. O excepţie o vor face depresiunile din estul Transilvaniei, unde temperaturile nocturne vor fi mai mici, chiar negative, fiind de 0 - minus 2 grade Celsius.

Vântul va sufla slab, până la moderat, iar presiunea atmosferică va fi neschimbată, comparativ cu ultimele zile.

Prognoza meteo pentru Bucureşti

Dimineaţa de miercuri va fi marcată de ceaţă în Capitală. În cursul zilei însă vremea se încălzeşte substanţial, iar temperaturile vor urca până la maxime de 24 - 25 de grade Celsius.

Noaptea sunt temperaturi pozitive, ca, de altfel, în cele mai multe regiuni din ţară. Vor fi minime de aproximativ 7 - 10 grade, transmite ANM.

Vântul va sufla slab în Bucureşti, iar presiunea atmosferică va fi staţionară, cu o valoare uşor mai mare faţă de media perioadei.

NOTĂ EDITORIALĂ: Acest articol a fost realizat cu informaţiile furnizate redacţiei Observator de către Administraţia Naţională de Meteorologie.