Principalele date meteo ale zilei:

- maxime de 27 de grade

- minime de 1 grad

- 24 de grade în București

Articolul continua dupa recomandari

Vremea pe 21 octombrie în țară

Săptămâna începe tot într-un ton mai degrabă de vară. Vremea este deosebit de caldă pentru această perioadă de sfârșit de octombrie. Va fi timp frumos în cea mai mare parte a țării. În timpul zilei, maximele vor fi cuprinse între 18 – 27 de grade, foarte aproape de valorile înregistrate și în weekend. Cele mai ridicate temperaturi vor fi raportate în vestul și sud-vestul țării.

Noaptea, temperaturile vor urca până la 17 grade în zona Dealurilor de Vest, însă în depresiunile Carpaților Orientali vor coborî până la 1 grad. Noaptea și dimineața va fi local ceață în zone din Muntenia, Moldova și Dobrogea și doar izolat în restul țării.

Ziua, cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Presiunea atmosferică va fi în regim normal.

Prognoza meteo pentru luni în București

Capitala nu face excepție de la acest val de căldură surprinzătoare pentru această perioadă. În cursul nopții și dimineața vor fi condiții de ceață mai ales în zonele preorășenești.

Ziua, cerul va fi mai mult senin, iar temperaturile vor fi de 24 de grade. Noaptea, minimele vor fi estimate între 8 – 10 grade.

Presiunea este staționară la nivelul Bucureștiului, iar vântul va sufla slab.

NOTĂ EDITORIALĂ: Acest articol a fost construit pe baza informațiilor furnizate redacției Observator de Administrația Națională de Meteorologie.