Principalele date meteo ale zilei:

- maxime de până la 28 de grade

- minime de până la 5 grade

- 24 de grade în București

Articolul continua dupa recomandari

Vremea pe 20 octombrie în țară

Duminica se anunță foarte caldă pentru această perioadă în majoritatea țării. Temperaturile în cursul zilei vor fi între 17 – 28 de grade Celsius. Chiar dacă va fi cald, în unele zone restrânse din Moldova, Dobrogea și Muntenia, temperaturile se vor apropia, totuși, de media perioadei, fiind doar ușor mai ridicate. În aceste zone, în cursul dimineții vor fi condiții de ceață, la fel va fi, izolat, și în depresiuni.

Temperaturile minime vor fi în cursul nopții între 5 – 16 grade. Doar în Carpații Orientali vor fi mai coborîte, ajungând până la zero grade în depresiuni.

Vântul va sufla slab și moderat. Presiunea atmosferică este în creștere, către normalul baric.

Prognoza meteo pentru București

ANM anunță o duminică frumoasă și în Capitală. Ziua, temperaturile urcă până la 23 – 24 de grade, iar vântul va sufla slab. Cerul va fi mai mult senin, iar noaptea și dimineațșa vor fi condiții de ceață.

Temperaturile minime în București vor fi între 8 – 10 grade Celsius. Presiunea atmosferică va crește față de zilele trecute, ajungând la valorile normale.

NOTĂ EDITORIALĂ: Acest articol a fost realizat pe baza informațiilor furnizate redacției Observator de către Administrația Națională de Meteorologie.