Vremea pe 11 august va fi frumoasă, dar în continuare foarte călduroasă după-amiaza, în mare parte a ţării.  Cerul va fi mai mult senin, iar unele înnorări, averse şi descărcări electrice se vor semnala izolat, mai ales în zonele montane. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe litoral, în sudul Banatului şi la munte, cu precădere la altitudini mari. În Bucureşti vor fi 31 de grade.

NOAPTEA DE VINERI SPRE SÂMBĂTĂ: Cerul va fi variabil în regiunile vestice şi nord-vestice şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe litoral, în sudul Banatului şi la munte, cu precădere la altitudini mari. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 21 de grade în deltă. În zonele joase de relief vor fi condiţii de ceaţă.

Articolul continua dupa recomandari

Vremea 11 august în ţară

Sâmbătă, vremea va fi predominant frumoasă, dar şi călduroasă, îndeosebi în vestul ţării. În regiunile vestice şi nord-vestice, cerul va fi variabil şi doar izolat, mai ales la munte se vor semnala ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe litoral, în sudul Banatului şi pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 şi 34 de grade, iar cele minime între 10 şi 20 de grade, mai coborâte în depresiunile Carpaţilor Orientali, spre 6...7 grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) se va apropia de pragul critic de 80 de unităţi al disconfortului termic în Câmpia de Vest.

ÎN BUCUREŞTI: Prognoza meteo anunţă că pe 11 august, în Capitală, vremea va fi frumoasă, dar călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 30...31 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 15 grade.

Harta de la ANM cu vremea pe 11 augustVezi 2 imagini în Galerie

LA MARE: ANM prognozează că sâmbătă, pe litoral, vremea va fi predominant frumoasă şi caldă, cu cerul variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla în slab şi moderat, în uşoară intensificare ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 28 de grade, iar cele minime între 18 şi 20 de grade. Temperatura apei mării va avea valori de 26 ... 27 de grade.

Temperaturi pe 11 august în staţiunile de pe litoral: Costineşti 25 de grade, Mamaia 26, Mangalia 26, Neptun 27, Vama Veche 26 de grade Celsius.

LA MUNTE: Sâmbătă, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil şi doar izolat se vor semnala ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe creste.

Temperaturile zilei în staţiunile montane: Ceahlău 16 grade, Păltiniş 21, Poiana Braşov 22, Predeal 22, Rânca 18, Semenic 18, Sinaia 20 de grade la cota 1500, Stâna de Vale 24 de grade Celsius.