Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză specială valabilă pentru Bucureşti, până luni, 11 martie, ora 20.00. 

Meteorologii anunţă că în intervalul 10 martie, ora 9.00 - 11 martie, ora 8.00, în Bucureşti cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea. Vântul va avea intensificări temporare în cursul zilei și din nou în a doua parte a nopții, cu rafale în general de 45...55 km/h. 

Articolul continua dupa recomandari

Temperatura maximă va fi de 20...21 de grade, iar cea minimă va fi de 7 grade.

De asemenea, în intervalul 11 martie, ora 8.00 - 11 martie, ora 20.00, în Capitală vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru această dată, deși temperatura aerului va scădea ușor față de ziua precedentă. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va continua să prezinte intensificări, mai ales în prima parte a zilei, cu viteze la rafală în general de 45...55 km/h. 

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, potrivit ANM.

Alertă de vremea rea în 23 de judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis cod portocaliu de vânt puternic pentru zona de munte a judeţelor Bistriţa-Năsăud şi Maramureş. Până la ora 12.00, vântul va sufla cu viteze ce vor depăşi la rafală 120 de kilometri la oră.

De asemenea, 21 de judeţe sunt sub cod galben de vânt puternic, în următoarele ore.