Furtuna Ciara a lovit puternic la Suceava, iar locuitorii au filmat imagini incredibile. Imediat ce norul de zăpadă a acoperit municipiul s-a format un curucubeu peste oraş, însă în câteva secunde zăpada a început să cadă din abundenţă, iar rafalele de vânt s-au transformat în scurt timp în viscol.

Acoperişurile mai multor locuinţe au fost luate pe sus de vântul puternic, iar echipajele de urgenţă au intervenit pentru evaluarea pagubelor şi acordarea de îngrijiri medicale, acolo unde a fost cazul.

Articolul continua dupa recomandari

Curcubeu în momentul sosirii furtunii Ciara la Suceava

Furtuna Ciara, care a produs mai multe decese în Europa, a ajuns deasupra României, iar un nor uriaş a acoperit şi municipiul Suceava, dând fiori locuitorilor. Ninsoarea s-a aşternut dintr-o dată peste oraş, iar în scurt timp rafalele de vânt aproape au smuls acoperişul unui bloc din zona Albina şi de la mai multe locuinţe.

Locuitorii au reuşit să filmeze imagini care dau fiori, precizând că nu au mai văzut aşa ceva niciodată.

Furtuna Ciara, care a devastat Europa şi a ucis şapte persoane deja, a ajuns noaptea trecută şi deasupra ţării noastre. Centrul, nordul şi vestul României se află la această oră sub un cod galben şi unul potocaliu de vreme rea. Sunt aşteptate furtuni puternice şi viscol în zonele menţionate.