“Numai de bine”, emisiunea de wellness a Antenei 3, revine duminică dimineața cu un sezon nou. Ela Crăciun, prezentatoarea emisiunii, a declarat că e nerăbdătoare să își reia activitatea în acest format.

„Așteptăm cu nerabdare să revenim pe micile ecrane, din 7 februarie. O sa cautam și în acest sezon sa aducem telespectatorilor noștri starea de bine. Este, dacă vreți, și o explicație pentru atenția pe care o acordăm sufletului și trupului. Nu putem fi bine dacă nu suntem liniștiți și/sau fericiți din interior. Și noi asta încercăm să transmitem: să ne păstrăm echilibrul interior și exterior!

Articolul continua dupa recomandari


Apoi, noul sezon, care incepe sambata, de la 9:30 dimineata, la Antena 3, mai are un motiv de bucurie pentru echipa de producție: facem doi anișori! Am început să mergem, să comunicăm și să ne facem prieteni. Oamenii ne urmăresc, ne cunosc, iar eu și fetele, Maria Linda, Olivia Paunescu si Anca Lungu, suntem exemple pentru telespectatorii noștri. Este un sentiment extraordinar, si asta ne obligă să fim cel puțin la fel de responsabile! Așa că vă promitem că vă vom aduce în fiecare ediție subiecte interesante, utile, practice, eficiente, dar mai ales accesibile!”