Românii sătui de vacanţe petrecute în aglomeraţie au alternativa perfectă! În localitatea Chichiş, din judeţul Covasna, a fost redeschis, de curând, unul dintre cele mai mari parcuri de agrement din ţară. Turiştii au parte de piscine, tobogane cu apă, plimbări cu hidrobicicletele sau terenuri de tenis, volei şi fotbal. Iar cei care vor să rămână peste noapte în complex pot dormi în căsuţe, unele dintre ele amenajate chiar pe malul lacului. 

În natură, departe de aglomeraţia oraşului. E alegerea pe care o fac din ce în ce mai mulţi turişti. Şi pe care nu o regretă nicio clipă. 

Articolul continua dupa recomandari

"Am auzit că e un loc super şi am venit să vedem dacă e aşa. Şi este. Nici nu e scump şi e ok. Pentru toată ziua poţi să-ţi ocupi timpul liber", spune o turistă.

Atracţia principală este însă toboganul cu apă.

Şi pentru ca cei care vin să nu fie nevoiţi să plece din parc pentru a mânca, administratorii au amenajat beach baruri şi restaurante, în interiorul complexului. Cel mai comandat preparat este burgerul.

Turiştii care vor să se răcorească şi să bea ceva inedit pot încerca varianta românească a celebrului cocktail cuba libre.

"Noi l-am intitulat natura libre pentru că îi aducem un touch personal. Fresh-ul proaspt de la o jumătate de lime, 150 de ml de rom spice, 10 ml de lichior pe bază de rom şi alte condimente cum ar fi ghimbirul, anasonul, cuişoarele, scorţişoara şi multe alte spice-uri", ne îmbie barmanul locului. 

Iar dacă o zi nu este suficientă pentru a le testa pe toate, nu e problemă! Puteţi rămâne peste noapte în căsuţele amenajate chiar în mijlocul naturii. 

Dar asta nu e tot. 

"Mai avem un teren de tenis, un teren de volei, plimbări cu barca pe lac. Aşteptăm turiştii pentru weekend", spune Adrian Beliga, administratorul complexului. 

Pentru românii care îşi vor petrece minivacanţa la parcul de agrement din Chichiş, administratorii au pregătit şi petreceri în aer liber, la piscină, în fiecare seară.