Noile modele iPhone - iPhone XS şi iPhone XS Max, lansate de Apple par să facă deja probleme celor care le-au achiziţionat. Utilizatorii se plâng pe forumurile companiei că au probleme cu camera foto şi cu încărcarea. 

Mulţi dintre cei care au cumpărat deha unul din noile dispozitive Apple spun că fotografiile făcute cu camera secundară (camera din faţă) sunt de o calitate mai slabă decât cele făcute cu modelele anterioare, scrie Gizmodo.

Articolul continua dupa recomandari

Altă problemă ridicată de funcţionarea noilor iPhone-uri priveşte încărcarea telefoanelor. Utilizatorii se plâng că dispozitivele nu se încarcă precum modele anterioare, acumulatoarele începând să alimenteze bateria abia după ce smartphone-urile sunt deblocate.

Nu este prima dată când un model nou Apple face probleme utilizatorilor. În anul 2010, gigantul american a avut o problemă asemănătoare, când modelul iPhone 4 avea antena montată pe banda metalică exterioară a carcasei, astfel că era obturată de mâinile utilizatorilor, fapt ce ducea la pierderea semnalului. 

La acel moment, Steve Jobs a oferit o explicaţie care a stârnit controverse, spunând că utilizatorii "ţin greşit telefonul".

Preţurile noilor modele iPhone în România pornesc de la suma de 5.500 de lei la eMag, ajungând până la 9.700 de lei pentru o variantă de top.

Sursă: libertatea.ro