Instagram va scoate numărul de like-uri de la postări pentru a reduce stresul utilizatorilor, iar procedura a început deja în anumite ţări precum Australia, Japonia sau Italia.

În prezentat, utilizatorii reţelei Instagram pot vedea numărul celor care au dat like unei anumite postări, precum şi numele acestora.

Articolul continua dupa recomandari

Pe viitor, aceştia vor putea vedea doar numele ultimei persoane care a dat like unei postări, împreună cu textul 'şi alţii'.

Potrivit reprezentanţilor Instagram, procedura de eliminare a numărului de like-uri la postări a început în Australia, Noua Zeelandă, Irlanad, Italia, Japonia şi Brazilia.

'Sperăm ca această procedură să elimine stresul şi presiunea oamenilor cu privire la numărul de like-uri primite şi să se concentreze în schimb pe lucrurile frumoase pe care le pot distribui', a declarat Mia Garlick, directorul Instagram pe Australia şi Noua Zeelandă, potrivit BBC.

Scopul acestei proceduri de eliminare a numărului de like-uri pe Instagram este acela de a înlătura stresul utilizatorilor şi de a-i face să se concentreze mai puţin pe like-uri şi mai mult pe a-şi spune poveştile.