Cu fiecare lansare de flagship, cei de la Samsung îi surprind pe toți cu telefoane absolut uimitoare, ce sparg absolut orice barieră de tehnologie, atât pe partea de soft, cât și pe partea de hardware. Ultimele două telefoane de top, Samsung Galaxy S9 și Samsung Galaxy S9 Plus, lasă în urmă o mulțime de alte flagship-uri, produse de alți competitori.

Motivele sunt multiple, însă nu despre avantajele competitive ale acestora vs alte device-uri de top discutăm astăzi. În schimb, vom vorbi despre Galaxy S9 vs Galaxy S9 Plus. Iată care sunt principalele diferențe dintre cele două:

Articolul continua dupa recomandari

Galaxy S9 vs Galaxy S9 Plus - Dimensiuni

Galaxy S9 vs Galaxy S9 Plus - Cameră

Galaxy S9 vs Galaxy S9 Plus - Memorie

Galaxy S9 vs Galaxy S9 Plus - Baterie

Galaxy S9 vs Galaxy S9 Plus - Dimensiuni

Să începem cu cea mai vizibilă diferență dintre cele două telefoane mobile: dimensiunile. Așa cum o spune și numele, Galaxy S9+ este mai impozant, oferindu-le celor care îl achiziționează un display mai mare (diagonală de 6.2”) față de cel oferit de Samsung Galaxy S9 (diagonala de 5.8”).

Iată care sunt diferențele de dimensiune dintre Samsung Galaxy S9 și Samsung Galaxy S9 Plus:

  • S9+ este cu 10 mm mai înalt ca S9;

  • S9+ este cu 5 mm mai lat ca S9;

  • Grosimea celor două telefoane este totuși asemănătoare: 8.5 mm.

Având în vedere că ambele telefoane au un display cu rezoluție identică - 2,960 X 1,440 px - Galaxy S9 este mai util celor care preferă jocurile pe telefon, deoarece oferă o rezoluție mult mai bună pe un display mai mic.

Galaxy S9 vs Galaxy S9 Plus - Camera

Vrei să faci poze uimitoare cu noul tău Samsung și nu știi care dintre cele două poate oferi o experiență mai bună, în acest sens? Atunci află că Samsung Galaxy S9 Plus dispune de două camere pe spate, în timp de Galaxy S9 vine doar cu o singură cameră.

Ambele telefoane dispun de o cameră principală de 12 MP, însă S9+ vine cu un ajutor de preț pentru care vor să surprindă detalii uimitoare, în cadrele pe care le captează: o cameră în plus pe spate, de 12 MP, cu un super-zoom.

Galaxy S9 vs Galaxy S9 Plus - Memorie

Memoria telefonului este extrem de importantă, de aceea, este bine să știi principalele diferențe dintre cele 2 telefoane. Dacă Samsung Galaxy S9 dispune de doar 4 GB RAM, află că fratele său mai mare vine cu o memorie RAM mult mai mare: 6 GB.

Însă indiferent de alegerea pe care o faci, află că 4 GB RAM sunt suficienți pentru că aplicațiile pe care le utilizezi să fie deschise și (CEL MAI IMPORTANT) să functioneze excelent, în același timp. Așa că varianta S9+ poate să ofere suport mult mai bun doar celor care utilizează un număr de aplicații extrem de mare, simultan.

Galaxy S9 vs Galaxy S9 Plus - Baterie

Știi foarte bine că atunci când cauți un smartphone nou, te interesează foarte mult și durata de viață a bateriei. Dacă viața telefonului reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte în decizia ta de cumpărare, află că Samsung Galaxy S9 Plus vine cu o baterie mai mare (3,500 mAh), comparativ cu bateria lui Galaxy S9 (3000 mAh)

Ce-i drept, un display mai mare are nevoie de resurse mai mari de energie, pentru ca tu să te bucuri de noul tău Samsung pe întreaga durată a zilei. Însă fii liniștit, atât Galaxy S9 cât și fratele său mai mare oferă până la 2 ore în plus de viață, comparativ cu modelele Samsung Galaxy S8 și Samsung Galaxy S8 Plus.

Dacă vrei să îți cumperi un Samsung Galaxy S9 Plus sau un Samsung Galaxy S9 de la F64, comanda ta online de pe acest site este o alegere cât se poate de inspirată. Pe lângă gama completă de accesorii pe care le poți cumpăra din același loc, te bucuri de o livrare rapidă a telefonului ales, exact acolo unde vrei.

Samsung Galaxy S9 sau Samsung Galaxy S9 Plus? În final, doar alegerea ta contează, pentru că nevoile tale zilnice dictează, așa că orice telefon ți-ai cumpăra de pe f64.ro, noi credem că faci alegerea potrivită pentru stilul tău de viață.