Facebook a căzut în toată lumea, inclusiv în România. Sunt probleme la logare, anunță specialiștii rețelei de socializare. Aplicațiile afectate sunt Facebook, Messenger și Instagram.

Mii de utilizatori de Facebook au reclamat, joi, 28 noiembrie, faptul că nu se pot loga pe platformă. Totodată, nici aplicația Messenger nu funcționează în parametri normali, iar probleme au fost raportate și pe Instagram.

Articolul continua dupa recomandari

"Întâmpinăm în aceste momente rate mari de erori la logare. Echipa noastră este la curent cu problema și lucrează la o soluție", a anunțat Marissa Hoek, din echipa Facebook.

Facebook a căzutVezi 2 imagini în Galerie

"Facebook este indisponibil din motive de mentenanță în acest moment, dar ar trebui să revină în câteva minute", este mesajul care apare în aplicație, pentru utilizatorii care au probleme.

"Suntem conștienți că oamenii au probleme în a accesa familia de aplicații Facebook, inclusiv Instagram. Lucrăm pentru a readuce lucrurile la normal cat de rapid posibil", se arată într-un mesaj postat pe contul oficial de Twitter al aplicației Instagram.

We’re aware that some people are currently having trouble accessing Facebook’s family of apps, including Instagram. We’re working to get things back to normal as quickly as possible. #InstagramDown

În România, Facebook a căzut începând cu ora 15:00.