Suntem mari amatori de tehnologie, nu încape nicio îndoială. Însă nu doar telefoanele inteligente ne umplu vieţile în secolul vitezei. Şi cum este luna în care doamnele sunt răsfăţate cu daruri, am vrut să căutăm o sugestie şi să vedem care sunt cele mai râvnite gadget-uri în rândul românilor.

Și anul trecut românii au cumpărat tot felul de gadgeturi. Iar dacă e să facem un top, potrivit datelor obținute de la o companie de profil, smartwatch-urile au fost cele mai cumpărate de români. Vorbim despre acele ceasuri inteligente care sunt un accesoriu pentru telefoanele mobile.

Articolul continua dupa recomandari

Adică, au un fel de ecran care te avertizează când ești apelat, primesc mesaje sau e-mailuri, practic, așa nu trebuie să mai stai să scoți de fiecare dată telefonul din buzunar. Pe locul doi, în topul preferințelor au fost brățările fitness rezistente la apă, o nouă modă în sport.

Printre cele mai cumpărate gadgeturi, anul trecut, au fost și căștile wireless. Acele căști extrem de bine antifonate care au microfoane care pot "ascunde" zgomotul de fond. Într un top al preferințelor intră și prizele sau becurile smart.