Un băieţel în vârstă de doar 7 ani e vedeta cu cele mai mari câştiguri pe Youtube în 2018. Ryan a câştigat în acest an de pe urma filmuleţelor sale 22 de milioane de dolari.

Ryan, puştiul de 7 ani, care e starul cel mai bine cotat financiar pe Youtube, face recenzii la jucării.

Articolul continua dupa recomandari

Puştiul are 26 de miliarde de vizualizări

Filmuleţele de pe contul său Ryan ToysReview i-au adus 22 de milioane de dolari în 2019. Băieţelul face zilnic recenzii la jucării, iar filmuleţele sale depăşesc ajung rapid la 1 milion de vizualizări. Unele videouri au fost accesate chiar şi de 9 milioane de utilizatori.

Cele 22 de milioane de dolari nu includ taxele sau facturile pentru agenţi şi avocaţi. Câştigul puştiului este însă dublu faţă de 2017.

Într-un interviu pentru NBC, Ryan a fost întrebat de ce crede că are acest succes.

"Pentru că sunt distractiv şi amuzant", a răspuns băiatul.

Din martie 2015, de când părinţii i-au deschis contul pe Youtube, Ryan are un total de 26 de miliarde de vizualizări şi 17,3 milioane de abonaţi.

Top 3 câştiguri pe Youtube în 2018

Conform Forbes, pe locul al doilea în topul câştigurilor pe Youtube este Jame Paul, care a strâns 21,5 milioane de dolari cu filmuleţele sale. Tânărul, care e fratele unui alt star Youtube - Logan - aflat acum pe locul 10, a strâns peste 3 milioane de vizualizări cu melodiile sale rap sau cu farse.

Pe locul al treilea este Dude Perfect, echipa formată din 5 tineri sportivi, Coby şi Cory Cotton, Garrett Hilbert, Cody Jones şi Tyler Toney, care a câştigat 20 de milioane de dolari în 2018 din Youtube.