Coechiperi trei ani la Inter, Marco Materazzi și Zlatan Ibrahimovic se tachinează cu fiecare ocazie ivită. Fostul fundaș al nerazzurrilor a acceptat provocarea de a jongla cu rola de hârtie igienică, dar a făcut-o fiind ironic la adresa starului suedez.

Materazzi a ținut cu orice preț să îi aducă aminte lui Ibra că nu a câștigat niciodată UEFA Champions League. Este așteptat acum răspunsul atacantului de la AC Milan.

Articolul continua dupa recomandari

Marco Materazzi, ironii adresate lui Zlatan Ibrahimovic

În plină pandemie de coronavirus, fotbaliștii se provoacă în jonglerii cu rolele de hârtie igienică. Așa a făcut și Marco Materazzi, care nu s-a mulțumit cu atât. Italianul care a jucat un deceniu pentru Inter i-a transmis un mesaj lui Zlatan Ibrahimovic, având lângă el o replică a trofeului UEFA Champions League.

"Să vedem dacă poți...dacă tot îți dorești această cupă", a reacționat Materazzi. Fostul fundaș central nu ratează nicio ocazie să îi aducă aminte lui Zlatan că a plecat de la Inter chiar înainte ca nerazzurrii să câștige Liga Campionilor (2010).

Provocarea lansată de Materazzi a venit la numai câteva ore după ce presa din Italia a anunțat că Ibrahimovic ia tot mai mult în calcul retragerea. Suedezul de 38 de ani este nemulțumit că Zvonimir Boban a fost îndepărtat de la AC Milan. Zlatan i-a anunțat pe conducătorii clubului că nu va continua pe San Siro, din vară, și că ia în calcul varianta de a-și pune ghetele în cui.