Tudor Băluță se află în izolare în România, după ce acum 11 zile a revenit din Olanda, țară afectată de epidemia de coronavirus.

Virusul s-a răspândit destul de rapid și în Olanda, și în țară, dar eu consider că reacția românilor a fost mai bună. Spun asta pentru că măsurile au fost luate la noi mai repede, iar oamenii par să fie mai conștienți de pericolul existent. Să sperăm că în România lucrurile vor sta mai bine decât acolo! Asta depinde de noi, de fiecare!”, a spus Băluță pentru frf.ro.

Articolul continua dupa recomandari

Tudor Băluță: ”Nici nu realizam cât de mult înseamnă să pot ieși afară când vreau”

Împrumutat de Brighton la Ado Den Haag, Tudor Băluță spune că restricțiile din cauza pandemiei de coronavirus l-au făcut să aprecieze lucrurile mici.

Nici nu realizam cât de mult înseamnă să pot ieși afară când vreau, chiar și pentru o banală plimbare până la magazin, să îmi cumpăr o sticlă de apă… Obișnuința, monotonia, învăluiau aceste lucruri. Acum însă, când nu mă pot bucura de ceva atât de simplu, reînvăț importanța lucrurilor mici, simple. Îmi doresc să văd totul cu alți ochi și să fiu recunoscător pentru tot, după această perioadă”, a mai spus Tudor Băluță.