Cu toate că fotbalul este blocat, din cauza pandemiei de coronavirus, marile cluburi ale Europei își pun la punct campania de achiziții din vară. Real Madrid ar putea da marea lovitură în următoarea perioadă de mercato: să-l cumpere pe Sadio Mane de la Liverpool. 

"Îl văd pe Sadio Mane la Real Madrid. Are caracteristicile pe care Zidane le dorește de la un jucător și cred că Mane va ajunge acolo. Cei de la Liverpool sunt inteligenți și știu cum să-l înlocuiască", a spus Mohamed Sissoko, fost jucător al "cormoranilor", pentru EuropaCalcio.it. 

Articolul continua dupa recomandari

Sadio Mane (27 de ani) a înscris 14 goluri în Premier League, în acest sezon și are o cotă de piață de 150 de milioane de euro.

Paul Pogba, mai aproape de un transfer la Juventus decât de Real Madrid

Un alt jucător pe care Zinedine Zidane și-l dorește la Real Madrid este Paul Pogba. Mijlocașul lui Manchester United este mai aproape însă de o altă mare echipă din Europa. 

"Știu că Zidane e îndrăgostit de Pogba, dar cred ca jucătorul s-ar întoarce mai curând la Juventus. Asta nu depinde doar de el, dar consider că Pogba are nevoie de o echipă care să-l facă să se simtă important", a mai spus Mohamed Sissoko.