La doar câteva zile de la decesul fostului mare internaţional Marcel Toader, rugbiul românesc a suferit o nouă lovitură dură, miercuri încetând din viaţă Cătălin Becheanu, sportiv care, la 21 de ani, se anunţa a fi un rugbist de mare perspectivă.

Legitimat la Rugby Club Griviţa, club care evoluează în Divizia Naţională de Seniori, eşalonul al doilea al rugbiului românesc, Cătălin Becheanu a murit miercuri dimineaţa, în urma unui accident de circulaţie produs pe Şoseaua Panduri, din Bucureşti.

Articolul continua dupa recomandari

Cătălin Becheanu, rugbist de mare perspectivă, a murit în urma unui accident de circulaţie

Sportivul se plimba cu bicicleta în momentul în care ar fi fost acroşat de un autocamion.

Tânărul sportiv, care tocmai absolvise cursurile Academiei de Studii Economice din Bucureşti, fusese desemnat în 2018 cel mai bun tânăr jucător al Griviţei.

Cătălin Becheanu a crescut la Steaua Bucureşti, formaţie cu care a devenit inclusiv campion naţional de tineret U20. Consacrat pe postul de mijlocaş la grămadă, sportivul a acceptat transferul temporar la Rugby Club Griviţa tocmai pentru a-şi putea termina studiile.

Însă evoluţiile remarcabile din tricoul Griviţei l-au transformat într-un jucător dorit cu insistenţă de formaţiile de top din rugbiul românesc.

Din păcate, Cătălin Becheanu s-a stins din viaţă miercuri dimineaţă.

Dispariţia sa i-a copleşit pe coechipierii săi de la Griviţa care tocmai începuseră pregătirea pentru noul sezon, Cătălin Becheanu fiind unul dintre cei mai activi membri ai grupului şi tipul de om mereu extrem de jovial şi cu zâmbetul pe buze.