Tinerele mămici care vor să ajungă la sala de sport, dar nu concep să se despartă de bebeluşii lor nicio clipă au găsit acum combinaţia perfectă: fac zumba cu tot cu micuţii, pe care îi ţin într-un ham special.

Dansul antrenant, pe ritmuri latine, nu numai că le ajută să dea jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii, dar îi şi distrează foarte tare pe cei mici. Sau, dimpotrivă, îi relaxează aşa de tare, încât adorm imediat.

Articolul continua dupa recomandari

Să fii proaspătă mămică nu e deloc uşor şi implică o grămadă de responsabilităţi. Iar multe femei, după ce nasc, abia îşi fac timp pentru ele. Silueta pierdută în timpul sarcinii trebuie însă recâştigată.

Cum altfel, decât prin sport. Tinerele care vor să slăbească, dar nici nu vor să-şi scape din ochi bebeluşii, au găsit soluţia la sala de sport: fac zumba.cu tot cu cei mici.

Mămică: Îmi place foarte mult şi am zis să avem o activitate împreună. Îţi permite să ai grijă cumva şi de tine, să-ţi mai iei un pic şi timp pentru tine, dar cu toate astea nu îţi neglijezi copilul.

Claudiu Guţu, instructor de zumba: Este foarte important pentru ele şi pentru copil să simtă căldura. Copilul se simte foarte bine în timpul clasei. El chiar adoarme pentru că se simte protejat, iar mama poate să facă sport în acelaşi moment

Paşii de zumba nu sunt deloc complicaţi nici cu bebeluşul în ''marsupiu''. Tinerele mămici mărturisesc că se simt ca pe ringul de dans. La fel şi unii copii, numai că efectul este invers.dorm buştean.

Mama lui Raul: Am venit că e locul în care copilul meu doarme liniştit, eu mă distrez. Sunt pasionată de dans şi ăsta e modul meu de a îmbina un pic pasiunea mea pe care nu prea pot să mi-o exercit cu statul cu copilul.

Micuţa Ştefania, în schimb, se distrează de minune

Mămica Ştefaniei: Mi se pare foarte tare. Abia aşteptam să vin.E pentru prima oară. Am o bebelină de o lună şi o săptămână şi abia aşteptam să venim să ne bănţuim. Noi am început să dansam din burtică. Din burtică eu mergeam şi dansam şi am zis că trebuie să vin cu ea.

Zumba poate fi practicată indiferent de vârstă sau de condiţia fizică. Ajută la pierderea kilogramelor, dar şi la îmbunătăţirea posturii.