O tânără aproape goală a ajuns la mijlocul terenului, în timpul finalei Ligii Camionilor. Ea a sărit pe gazon din peluza în care se aflau fanii lui Liverpool şi a reuşit să alerge printre fotbalişti. Era îmbrăcată sumar şi pe piept avea un logo al unui site pentru adulţi.

În minutul 24 al finalei Ligii Campionilor de la Madrid, Liverpool - Tottenham 2-0, o tânără aproape dezbrăcată a pătruns pe gazon şi a reuşit să ajungă nestingherită până la mijlocul terenului, acolo unde a fost ajunsă de doi oameni de ordine, care au evacuat-o de pe teren.

Articolul continua dupa recomandari

Operatorii televiziunii care a produs meciul nu au avut voie să o filmeze, din cauza regulilor stricte ale UEFA, dar au apărut în mediul online sute de fotografii cu tânăra pe teren.

Blonda voluptoasă purta un costum de baie dintro bucată extrem de decupat şi pe el era inscripţionat numele unei campanii pentru adulţi.

Tânăra este Kinsey Wolansky, iubita youtuberului Vitaly Zdorovetskiy, om interzis pe stadioanele din Europa după ce a pătruns pe teren la finala Campionatului Mondial din 2014. 

Înainte să intre pe teren la Madrid, blonda avea 100.000 de urmăritori pe instagram, iar după 30 de minute numărul acestora crescuse la 500.000. După 8 ore, Kinsey avea 1,5 milioane de urmăritori, iar fotografia cu ea pe teren publicată pe contul ei a strâns 530.000 de aprecieri.