Sute de copii şi-au arătat curajul, ambiţia şi munca săptămânală de la antrenamente, în Campionatul Anual de Taekwondo. Un sport destul de dificil şi de serios pentru copii. Competiţia a avut loc la Târgu Mureş şi s-au prezentat acolo tineri luptători din toate zonele ţării, cât şi din afară.

Taekwondo-ul este un sport caracterizat mai mult prin lovituri înalte cu piciorul şi cu pumnii. 730 de copii talentaţi şi-au arătat îndemânarea şi tehnicile învăţate la campionatul anual de arte marţiale. Au fost participanţi din toate zonele ţării, dar şi din străinătate.

Articolul continua dupa recomandari

Matei Alecsandra Cristina, președinte Jaguar Academy Mureș: Avem prezente 14 cluburi din mai multe oraşe, din mai multe ţări şi suntem foarte bucuroşi din an în an să creştem numărul sportivilor. Să avem o calitate mult mai bună a sportivilor şi o tehnică şi o valoare a sportivilor târgumureşeni şi nu numai cât mai bună.

Lorena a făcut cunoştinţă cu acest sport la vârsta de şapte ani. De multe ori face antrenamente şi de cinci ori pe săptămână pentru a avea rezultate. A ajuns deocamdată la centura albastră, însă spune că nu se va opri aici.

Lorena: Vreau să ajung cât de departe aş putea, cât de departe posibil ca să mă ştie lumea drept o campioană.

Printre susţinătorii din sală, s-a aflat şi Robert, bunicul unei tinere luptătoare. De mai bine de un an o însoţeşte la toate competiţiile sportive.

Bunic: E o fata foarte extraordinară, o ajută foarte mult. Începe sa constientizeze ca competitia ajuta in viata şi cred ca o va ajuta si la scoala.

Fiecare luptător a primit diplomă şi trofeu. Iar la final, cu toţii au ascultat plini de emoţie imnul României.