Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali a precizat că la echipă sunt acte grave de indisciplină şi îşi va întrerupe pelerinajul în Rusia, pentru a se întoarce acasă.

"Eu trebuia să vin pe data de 10, aşa aveam programul cu familia, sunt aici, la mănăstiri, la Moscova. Trebuia să mă duc la Sankt Petersburg, Nu mă mai duc pentru că s-au întâmplat nişte lucruri grave din punctul meu de vedere, dar nu vă spun. Vă spun doar atât, că este legat de indisciplină. Vin, pun lucrurile la punct şi am să le rezolv. Nu pot să vă spun, e prea urât. Am aflat exact astăzi, în Rusia, la Moscova. Este grav şi influenţează rezultatele echipei. Mâine vin la Bucureşti şi poimâine sunt la echipă. N-am crezut că se poate întâmpla aşa ceva la mine la echipă. Dacă vin în ţară, înseamnă că e ceva urât. Dacă vin tocmai de la Moscova şi las tot pelerinajul şi nu mă mai duc la mănăstiri...", a declarat Becali.

Articolul continua dupa recomandari

El a reafirmat că nu îl va demite acum pe Reghecampf: "Nu se pune problema şi va rămâne la Steaua cât vrea el. El are un contract şi eu îl respect cât mai durează, un an şi jumătate aproape. (sursa)