Simona Halep a ajuns la spital, acolo unde și-a petrecut întreaga noapte, după finala pierdută la Australian Open în fața danezei Caroline Wozniacki.

Potrivit jurnaliștilor de la ESPN, Simona Halep a ajuns la spitalul din Melbourne imediat după conferința de presă de la finalul meciului pe care l-a pierdut în fața danezei.

Articolul continua dupa recomandari

Partida s-a jucat la peste 30 de grade, iar Simona Halep a cerut intervenția medicului chiar în timpul partidei.

Deși a fost acuzată că doar a simulat acele probleme, pentru a o scoate din ritm pe Caroline Wozniacki, Simona Halep a ajuns la spitalul din Melbourne.

Același lucru s-a spus și despre Wozniacki atunci când tenismena daneză a cerut un time-out medical chiar în momentul în care Simona Halep își intrase în formă.

Potrivit specialiștilor, pauza de câteva minute a răpus-o pe sportiva noastră, iar la întoarcerea pe teren, Simona nu s-a mai putut mișca efectiv din cauza durerilor musculare.

După conferința de presă de la Australian Open, Halep a fost tratată timp de 4 ore de medicii spitalului din Melbourne pentru că era de deshidratată. ESPN anunță că sportiva noastră a părăsit spitalul în această dimineață.