Simona Halep anunță că renunță la antrenorul belgian Thierry Van Cleemput, după doar o săptămână. Cei doi au colaborat pe perioada turneului din Qatar, a cărei finală a fost pierdută de româncă.

Simona Halep a anunțat că pune capăt colaborării cu antrenorul belgian într-un interviu pentru WTA Insider.

Articolul continua dupa recomandari

“Am încercat o săptămână şi s-a terminat. Am decis să punem capăt colaborării, pentru că nu ne potrivim. Este o persoană foarte bună, dar pe teren nu există chimie între noi. Nu ne-am potrivit din punct de vedere al jocului de tenis. Personal, cred că este o persoană foarte de treabă. Suntem prieteni”, a spus românca.

Sportiva a mai precizat că găsirea unui alt antrenor nu este o prioritate pentru ea.

“Pot spune că nu caut în acest moment. Am echipa mea. Mă simt bine aşa şi voi lăsa să treacă timpul. Ştiu că la începutul anului am spus asta şi apoi m-am răzgândit, pentru că am simţit că am nevoie de un antrenor. Totuşi, acum simt că am nevoie de acea libertate, să joc punând în aplicare ce am învăţat de la Darren (Cahill). Acum mă simt mai relaxată. Priorităţile de schimbă puţin. Sunt mai reponsabilă şi încerc să îmi rezolv singură problemele, pe teren şi în afara terenului”, a precizat Halep.

Românca va juca săptămâna următoare la turneul din Dubai. Sâmbătă, Simona Halep a pierdut finala de la Qatar Open, în meciul cu belgianca Elise Mertens.

Sursa: News.ro