Simona Halep a pierdut finala turneului de tenis feminin de la Doha. Românca a fost învinsă de belgianca Elise Mertens în 3 seturi.

Simona Halep a câștigat primul set al finalei Qatar Open, dar apoi le-a pierdut pe următoarele două.

Articolul continua dupa recomandari

Scorul final a fost 3-6, 6-4, 6-3, pentru begianca Elise Mertens.

Mesajul după finală al Simonei Halep

Unul dintre punctele cheia ale meciului a fost în setul 2, la scorul de 6 -3, 2 -1 pentru Simona Halep. Belgianca a cerut atunci un time out medical. După pauza destul de lungă, Elise Mertens a reușit să echilibreze jocul și să câștige.

"Sincer, am vrut să plec cu acest frumos trofeu, dar nu am putut azi. Felicitări, Elise, ai avut o săptămână extraordinară, îţi urez tot ce e mai bun în viitor. Este totuşi o finală, chiar dacă am pierdut-o. E ceva special să joci o finală şi venind după FedCup, a fost o săptămână extenuantă. Este un mare sentiment să vin şi să joc finala, le mulţumesc tuturor celor care au organizat acest turneu, este un eveniment extraordinar. De câte ori vin aici, vin cu inima deschisă şi de aceea joc cel mai bun tenis", a spus românca la finalul meciului.

Simona Halep a avut și un mesaj în română.

"Vă mulţumesc foarte mult pentru că aţi venit şi m-aţi susţinut şi celor de acasă le mulţumesc că sunt alături de mine cu tot sufletul", a spus Halep, în limba română”, a transmis sportiva.

În ciuda înfrângerii, Simona Halep reușește să urce pe locul 2 în topul WTA, după turneul Qatar Open.

Sursa: News.ro