Simona Halep va fi celebrată miercuri pe Arena Națională din București, la ora 19.00, când va prezenta românilor trofeul câștigat la Wimbledon. Primăria Capitalei a furnizat detalii privind accesul publicului la ceremonie.

Ceremonia de prezentare a trofeului de la Wimbledon va începe la ora 19.00, iar intrarea în Arena Națională pentru public va fi liberă.

Articolul continua dupa recomandari

Primăria Capitalei transmite într-un comunicat că accesul în Arena Națională va fi pietonal și se va realiza prin cele două intrări de pe Bulevardul Basarabia și Strada Maior Coravu, începând cu ora 17:00. Nu va fi permis accesul cu automobilul în incinta Arenei.

Serviciul de Transport București va lua măsuri pentru suplimentarea mijloacelor de transport în comun în zonă, se mai afirmă în comunicat.

”Facem apel la participanți să respecte regulile unui eveniment sportiv, să nu aibă asupra lor obiecte tăioase, contondente, inflamabile, alcool etc.”, mai spune Primăria Capitalei.

Ceremonia în care Simona Halep prezintă trofeul de la Wimbledon pe Arena Națională e organizată de Primăria Capitalei în parteneriat cu Federația Română de Tenis, transmite comunicatul.