Simona Halep, a treia favorită a competiţiei şi campioana en-titre, are parte de o zi în plus de pauză la Roland Garros, după ce confruntarea ei cu Amanda Anisimova, din faza sferturilor de finală, a fost amânată pentru joi.

Cele două ar fi trebuit să se înfrunte miercuri, începând cu 15.00, ora României, însă condiţiile meteo nefavorabile au dat peste cap programul gândit de organizatori.

Articolul continua dupa recomandari

Iniţial, partida a fost amânată pentru aproximativ 90 de minute. Ulterior, ţinând cont de faptul că prognoza meteo era una nefavorabilă pentru miercuri seara, organizatori au decis să evite orice emoţii inutile şi au amânat partida pentru joi.

Tot joi, de la 12.00, ora României, ar urma să se dispute şi al patrulea sfert de final din competiţia feminină, respectiv duelul dintre Ashleigh Barty, Australia, favorită 8, şi americanca Madison Keys, cap de serie numărul 14.

Învingătoarea dintre Barty şi Keys ar urma să dea piept, în semifinale, cu învingătoarea dintre Simona Halep şi Amanda Anisimova.

Tot pentru joi au fost programate şi ultimele două sferturi de finală din turneul masculin, astfel că va fi o zi plină cu tenis de calitate la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului