Simona Halep a făcut primele declarații după ce a pierdut finala de la Madrid, în fața lui Kiki Bertens. ”Mi-ai luat două finale”, a spus românca jucătoarei olandeze.

La finalul partidei de la Madrid Open, cele două jucătoare au făcut declarații, la festivitatea de premiere.

Articolul continua dupa recomandari

Simona Halep i-a amintit adversarei sale din finală că a mai învins-o și la Cincinnati.

"Este o plăcere să vorbesc din nou de pe această scenă, este un turneu extraordinar pentru mine, foarte special şi nu puteam fi mai fericită decât să joc finala aici, este a patra finală. Sunt tristă că nu am câştigat, dar Kiki a meritat această finală, ai jucat un tenis mai bun, toată săptămână ai jucat bine, aşa că te felicit! Mi-ai luat două finale, două trofee, dar sper să mai jucăm meciuri şi să-mi iau revanşa. Îţi urez tot ce este mai bun şi mult succes la Roland Garros! Vreau să vă mulţumesc tutror că aţi venit, întotdeauna este o atmosferă frumoasă pe această arenă frumoasă, este o plăcere să vin mereu aici şi să joc cel mai bun tenis! Mulţumesc echipei mele, cu care lucrez, mamei mele şi Virginei (Ruzici – n.r.), că ai venit, şi prietenilor mei apropiaţi de aici, organizatorilor, tuturor celor care fac acest turneu posibil, mulţumesc domnule Ţiriac, sper că nu eşti foarte supărat azi, dar a fost o săptămână extraordinară şi abia aştept să revin anul viitor! Vă mulţumesc!", a spus românca.

Simona Halep a pierdut finala de la Madrid în două seturi, la scorul 4-6,, 4-6. Dacă ar fi câștigat, luni ar fi redevenit numărul 1 mondial, odată cu reactualizarea topului WTA.  Românca urcă, totuși, de pe locul 3 pe locul 2 mondial.

Sursa: News.ro