Simona Halep, numărul 1 mondial, urmează să joace astăzi, după ora 21.00, cu Magdalena Rybarikova, numărul 18 mondial, în turul al doilea al turneului de categorie Premier de la Stuttgart.

Este ultimul meci al zilei şi se va desfăşura după întâlnirea dintre Petra Kvitova - Angelique Kerber, care începe la ora 19.30.

Articolul continua dupa recomandari

Înainte de a începe turneele pe zgură, Simona Halep a acordat un interviu pentru revista Elle și a vorbit despre începuturile carierei în tenis şi a realizat un pictorial inedit.

"Am fost un copil foarte timid. Mergeam la turnee și îmi era rușine să mă încălzesc înainte de meciuri. Mergeam undeva în spatele terenurilor și într-un colț mă încălzeam. Fetele care veneau din țări mai mari erau cu mai multă încredere, mult mai relaxate și obișnuite cu tot felul de lucruri. Fiind la început, eu eram mai reținută și mi-a luat ceva timp să mă dezgheț.

Acum nu mai sunt un copil. Am 26 de ani și am trecut prin multe în toți acești ani. Mă simt pregătită pentru viață, mi-a crescut încrederea în mine și de aceea am început să fiu altfel. Nu am cum să rămân la fel ca acum câțiva ani, mai ales că sunt foarte dornică să învăț", a declarat Simona Halep pentru elle.ro.

Constănţeanca a mai spus că a ştiut mereu ce vrea de la viaţă, dar că nu stătea prea bine la comunicare. 

Despre sensul vieţii, Simona Halep spune este "să vezi cât de bun poți fi la toate capitolele".